Sunday, April 20, 2014

Vypůjčila jsme si článek od Azzy

Už nemůžu říct slovo NEJDE, protože vím, že tohle slovo NEMÁ VÝZNAM.
Když se do toho zakousnete.. Když věříte..Když opravdu chcete.. Všechno jde!
Ať už je váš cíl shodit několik desítek kg, nebo se změnit povahově, nebo prostě dosáhnout něčeho, co se zdá nemožné, věřte, že slovo nemožné pro vás prostě není rozhodující.
Pro vás je rozhodující to, najít cestu, jak se ke svýmu snu přibližovat.
Neprošla jsem cestu jen fyzickou, ale i duševní. Dá se říct, že jsem teď úplně jiný člověk. Možná mě lidi pomlouvají. Možná mě nenávidí, možná závidí, nebo mnou opovrhují. Ale já vím jedno jistě, jistěji, než oni - že můžu mít důvěru sama v sebe, že mám v sobě přítele a dokážu si pomoct, když je nejhůř. Tohle je základ pro dosažení cíle. Ne peníze, nebo kontakty, i když to hraje velkou roli, nejdůležitější je umět sám sebe utěšit, když je nejhůř a sám se sebou oslavovat, když se vede. Protože když nevěříte sobě - nevěříte v sebe, nikdy se ani neodhodláte k dalšímu kroku.
Všichni, všichni můžeme mít cokoliv, co chceme.
Musíme se jen naučit správně uvažovat.

3 comments:

  1. Tenhle článek jsem už četla a musím jenom souhlasit! :)

    ReplyDelete
  2. Tak tohle je moc pravdivé:) plně s tím souhlasím:)

    ReplyDelete
  3. Ahojky, ten článek u mě, ano, Vivien mi už odepsala, tak super, určitě i Ty jsi s ní kontaktu... :)
    Jo víš, je to podle mě dost blízké, když to tak vnímáš, já si někdy něco vyloženě zakazuju a hlava mi to přijme typu: Ok tak ted ne, ale později mi to ještě vynahradíš o to víc"... chápeš, prostě nemá to tu úplnou formu. Je to hodně i tím, že já jsem už měsíc doma s angínou, žeru antibiotika jedny za druhými a už jsem z toho na nervy, tak mám ted období, kdy ani makat nemůžu, chybí mi to a s jídlem blbnu, chvílu nejím nic a pak zase jím jen samé sladké a furt dokola..., ale věřím, že až se fakt uzdravím, tak se to ustabilizuje...
    To video je zcela vystihující...! ;)

    ReplyDelete