Sunday, April 20, 2014

Nehubni nuceně!
Hubni, protože to chceš! Pak to totiž nikdy nezkazíš a zastavíš se, až budeš ve svém cíli. Dělej vše pro to, aby jsi každý den mohla jít spát s pyšným pocitem na sebe samotnou - opět jsem se přiblížila ke svému cíli.
      A pokud to neustále kazíš, nejsi 100% přesvědčená o tom, že chceš zhubnout. Prostě si nevěříš, že i Ty můžeš zhubnout. A na to, že nemáš motivaci, nebo sílu se nevymlouvej -_- to jsou jen trapné kecy. Protože každý jsem silnou osobností - jen máš problém věřit v sebe sama a tím pádem nemůžeš zhubnout.
      Když si vybereš pro ana styl - neznamená to, že se nesnášíš do morku kostí. Věř mi, že i s anou můžeš být veselá a kamarádská. Zažila jsem to.
      Celý Tvůj život záleží jen na tom, jak moc věříš sama sobě a jak moc se necháš ovládat okolím (nikdy se nenech ovládat okolím. Máš svoji hlavu ne? Tak buď svá! Kdyby jsem se měli nechávat ovládat jinými, tak máme dvě a více hlav a ne jen tu jednu!). 
      Pokud něco chceš, tak si za tím tvrdě jdi! Nikdo jiný to za Tebe neudělá! Veř, že jakmile dosáhneš cíle, stane se z Tebe ta nejveselejší osůbka na světě (nemluvím jenom o dosažení skinny těla). A i když se zdá Tvůj cíl ze začátku nereálný - tak věř, že je reálný, protože žijeme v reálném světě.




Mám tu pro Vás jedno video - je to o změně životního stylu. Není to pro ana!


další pod perexem :)








9 comments:

  1. Není zač:)je to pravda a pokud tomu budeš věřit a hlavně se nevzdávat,tak to sama uvidíš :)nepracovala,ale pocházím z vesnice,kde jsme měli zvířata a jak je na vesnici zvykem,tak se tam porážela prasata a pod kudlu dostala jiná zvířata(slepice,husy)...přeji,aby jsi měla dostatek pevných nerv a sil do bojování:)ráda budu sledovat,jak se Ti vede:)ano vydařil díky:)nz :)

    ReplyDelete
  2. Moc pěkně sepsané,jen tak dál:)

    Takhle to má být :)

    ReplyDelete
  3. Ahoj, moc děkuju za ten tvůj koment jednak k fotce, ale hlavně k článku je to takové nakopávající a moc mě to potěšilo. Jinak přesně jak tu píšeš a jak se na tom shodnem prostě ana nikdy nemůže být o sebenenávisti a špatná pokud se má dotyčný rád! A je to ohromný základ všechno prakticky celého života. :)
    Já jsem měla anu dvakrát jednou než jsem šla na tu terapii a to jsem se neměla ráda a taky to se mnou bylo dost zlé stále deprese a tak. Myslím, že to všechny znají. A po druhé je viz ta moje fotka na blogu a to mi bylo tak skvěle! Nikdy jsem snad nezažila lepší období než tohle. Takže prostě kdo nepozná neví a nikdy nepochopí! :)
    Jinak já si ušila bič pokud to podělám ještě jednou ruším blog a to sakra nechci! :D
    Takže ano ano makáme!!!! :D :D
    To dáme prostě!
    Drž se beru! :*

    http://lucianathinbitch.blog.cz/

    ReplyDelete
  4. hezký článek i video :) naprosto s tim souhlasím, všechno je v palici!

    ReplyDelete
  5. napsala jsi to moc pěkně! máš pravdu, všechno je v hlavě:) to video si teď jdu pustit, mej se krásně!:*

    ReplyDelete
  6. To video mě docela nakoplo.. hlavně co se týče toho pozitivního myšlení.. Dík za odkaz! ;)

    ReplyDelete
  7. To máš pravdu, ale už mě to prostě dožralo. :D. Děkuju :* ty si zlatíčko! :-)

    ReplyDelete
  8. Jo a na to video jsem dneska koukala. A je to pravda ;)
    Luciana

    ReplyDelete
  9. Tenhle článek je silně motivující, vážně, hlavně pravdivý, třeba já si v ničem nevěřím, a pak se divím, že se mi nic nedaří a že se nechám všemi ovlivnit. :(

    ReplyDelete