Wednesday, April 16, 2014


"Jídlo bývá často jen převlečená lenost!"

Do konce měsíce 54-55kg.

Četla jsem článek a líbil se mi, tak ho Vám sem dávám ;)
- Chcete lépe poznat sami sebe? Zkuste se postit. 

Stala se ze mne Pražanda :D
Teď si jen sehnat ubytování a v květnu to vypukne.
Ale musím si sehnat ještě brigádku k tomu, protože je to zatím jen na zkrácený úvazek.
Bude to těžké, ale konečně začnu žít a tím pádem budu i veselejší :)
Ani byste nevěřily, jak moc jsem už nasraná na svoji psychiku a na svoji pasivitu.

Včera byl den na hovno, ale úplně. Byla jsem protivná, hrozná a hlavně strašně negativní ke všemu a ke všem!! Fakt, nesnáším ty stavy, kdy jsem nervózní... Tohle všechno bylo z toho důvodu, že mám strach, jaké to bude, až začnu bydlet v Praze. Nesnáším, když musím otáček každičkou korunu - pak jsme z toho nešťastná, nervózní a vidím vše černě, cítím se strašně ublíženě a můj žaludek a chuťové buňky křičí na všechny strany. No, prostě je to se mnou hrozný. Sere mě to, ale fakt nevím, jak mám proti tomu bojovat. Já vím, že to nebude na pořád, že tak do 3 měsíců na tom budu finančně lépe, ale teď mám fakt strach, že nebudu mít na nájem, metro a jídlo :(
I když nemám prachy, tak jsem si po x století udělal radost a koupila jsem si toaletní vodu od B.U ....
I když se snažím být optimistická, tak mi to moc nejde a tím pádem nemám náladu na blog a nemám nad sebou takovou kontrolu.







6 comments:

  1. moc mi to mrzí, že máš takový problémy, já se ted snažím taky sehnat brigádu, páč už zachvilku taky nebudu mít z čeho žít, a kapesný od rodičů už mi moc nestačí, ale víc si řikat nechi, páč mi dávaj dost jak myslím, ale přesto potřebuju nák účet zaplnit na paušál..
    doufám že to vydržíš! musíš! :) jsi šikulka, no tak esli se ti nechce na blog, tak nechod, blog nni střed vesmíru :) má ti pomáhat a né zatěžovat :)

    ReplyDelete
  2. Doufám, že ty horší časy pominou a budeš se cítit lépe :)) Chápu, že máš strach, ale ty to určitě všechno zvládneš! Jinak taky jsem taková hodně negativní...:((

    ReplyDelete
  3. Uvidíš, že bude líp, musíš to jen vydržet. Je to taková zkouška. každý si procházíme různými zkouškami. Já měla teď půl roku úplně strašné období a teď mám konečně pocit, že se to začíná lepšit :) Přeju hodně síly a pevný nervy!
    xx

    ReplyDelete
  4. Já, když jsem nervózní tak jsem taky nesnesitelná, myslím si, že to je normální a každý tyhle stavy občas má. Tak si z toho nic nedělej ;). Drž se bude líp, žádný špatný období nemůže trvat věčně! Vydrž to! :)

    ReplyDelete
  5. Mám úplně stejné stavy jako ty :/ a pak nemám chuť ani nikoho vidět a s nikým se bavit :/ a s penězma to mám taky tak což je asi jedna ze spousty věcí které mě rozčilují :/ jinak nechceš spřátelit? :)

    ReplyDelete
  6. Přeji,ať tě ty špatné dny už navždy opustí a je jen to dobré :)
    ale bude tě to stát hodně sil a perné nervy:)což podle mě už začínáš jisté pomalu mít,tak snad se ni nestane a bude vše,tak jak má být :)

    ReplyDelete