Saturday, April 12, 2014

Holky moje <3
ani nevíte, jak moc jsem ráda, že Vás mám. Ale mrzí mne, že nás opustila Vivien... však ona je ta nejskvělejší, ale jelikož nezůstala sama sebou a nechala si do toho krafat od jiných, tak se v tom začala neustále jenom patlat.. i já jsem netušila, co je pro mne to nejlepší. Bála i stále se trochu bojím být sama sebou, ale nechci být loutková panenka, která se nechá ovládnout jinými a která si myslí, že všichni okolo ní jsou lepší než ona a že proto se musí neustále schovávat do kouta..
Ne, už fakt ne. Však každý z nás má právo na život, na krásný život.

A proč jsme se narodili jen s jednou hlavou a ne dvěma? To proto, abychom poslouchali jen jednu hlavu a to tu svoji <3


V pondělí valím do Prahy na pohovor. Ano, mám to skrz známé zajištěné, ale i tak mám obavy, že mi to nevyjde, tak jak bych si přála a že budu zase na dně. Ale budu prostě věřit v to, že se mi to podaří a že ze mne bude Pražanda.

6 comments:

  1. držím palce s prací ! určitě ti to vyjde:)) .. někdy si taky přijdu jako loutka, že mne ovládá mě okolí .. ale je těžké s tím bojovat když nevíś jak :/ drž se :**

    ReplyDelete
  2. nemáš vůbec zač:)) .. no to asi taky :D ale mají i spoustu dalších účinků:) http://zdravejist.blogspot.cz/2013/01/lnene-seminko.html .. tady je něco o něm napsané:) .. miluju citáty, už se těším:)) .. děkuji moc ^^ ano odvážila, už jsem ji na blog psala, už jsem skoro u 57:))ale kdybych se držela lépe mohla jsem mít uř tak 55 :/ nevadí, hlavně že to klesá:)

    ReplyDelete
  3. Já doufám, že ti všechno vyjde tak, jak by sis přála! :))
    Jinak mně přijde, že já se taky moc ovládám ostatními...ach jo :(

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Čauky, není vůbec za co ;). Na tvůj blog chodím už dýl než jsem se rozhoupala k tomu si ho udělat taky :). Jinak já to zítra fakt zkusím víc, ale nevím no :D :D uvidíme! Hlavně se zas nesmím přejíst nebo se normálně nenajím nikdy :D. A píšeš to tu moc hezky s tou hlavou, člověk by měl být především sám sebou, protože pokud ne tak potlačuje svou osobnost akorát a není prakticky nic...nemůže být se sebou podle mě ani spokojený. A s Prahou resp. prací moc držím palce ať to klapne! Zasložíš si to! :) Jo a u nás taky svítilo nakonec, ale stejně alespoň zase už těch 25 by bylo fajn :D :D. Tak se drž a hodně štěstí! :)))
    http://lucianathinbitch.blog.cz
    PS: opět jsem se zapoměla podepsat :D :D :D

    ReplyDelete
  6. moc Ti držím palce ;)
    je vidět,že se dá bojovat,tak se toho nevzdávej;) jsi silná osobnost ;)

    ReplyDelete