Tuesday, April 22, 2014

22│04│2014
budíček 9:15
celkem: ?? Kcal

snídaně: nic (spánek)
svačina: nic
oběd: nic
svačina: nic
večeře: nic

tekutiny (3.7 litrů )
2.3l vody, 1.4l čaj (zelený, citrusy s mátou) 
2x250ml kávy (bez cukru a mléka
250ml kávovinový nápoj
pohyb
3h pěškobus (ca 12km)





9 comments:

  1. nemás vubec zač:)* .. říkala no, jsem hrozná, ale já prosté nemam na tu snídani ráno vůbec chuť :D :X občas si něco dám, ale né pravidelně , to je snad ještě horší :D .. no ,brufen nezabral, už se mi i špatně kouká, pila jsem taky,jedla jsem -_- už nevim, snad to pak zaspim a ráno bude fajn:) .. máš pravdu ,hodně cukru ://
    .. joo to se máš hele, taky bych už nejradśi chodila do práce :D .. tyjo,toho pití máš fakt hodně, paráda! a to (ne)jídlo :D super! šikula jsi!taky se mej krásně :*!

    ReplyDelete
  2. velkej respekt jak pěkně jíš :)

    ReplyDelete
  3. Oh, děkuji, Ale špíčky pořád mám:D Jen v těch volných trikách to vypadá hůře:D Jinak, odkud znáš můj FB jestli se mohu zeptat? Jsem krapet znepokojena, kdo všechno ho zná:D Mimochodem máme docela podobné míry - kromě prsou, tam mám více:D

    ReplyDelete
  4. Tvůj blog sleduji už delší dobu, ještě když si byla na Blog.cz se světlým designem i s tím tmavým:) A teď, když jsem se konečně rozhoupala k založení vlastního blogu - spřátelíš prosím? :)

    ReplyDelete
  5. Ten jídelníček :O! Dokonalost! :-)
    Jinak tyhle fifinky jsou nejlepší co jakoby měly anu a přitom ve skutečnosti vědí kulový co to je :D :D :D. No já už to neřeším mažu, blokuju....své jsem k tomu řekla a to je pro mě to hlavní ;)
    Jinak s těma cukrama mě bičuje i výživka :D jsem kvůli tomu, že jím moc cukrů musela držet dukana mi to nařídila. Ale, když já jsem na to zvyklá. Jsem prostě cukernatá a třeba při jedení jenom bílkovin a málo cukru mi je špatně :D :D hrozný se mnou. Jééé Simpsni konečně někdo kdo na to taky dokáže furt koukat! :D :D :D Už si říkám jestli nejsem cáklá, že na to v mém věku stále čučím :D. S tím pohybem jsme si to vyměnily. Já jsem dneska jako mrtvola...nevím co se mnou je, snad to bude zítra lepší. Jinak mám na blogu nový fotky kdyby ses chtěla mrknout :)))
    Drž se, zatím ti to jde stále skvěle! :-*

    ReplyDelete
  6. http://lucianathinbitch.blog.cz/

    ReplyDelete
  7. Tedy, ty ale jedeš :) až sama koukám jak :) je vidět, že když se chce,tak to jde

    ReplyDelete